Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (2023)

Als u uw aanwezigheid op sociale media wilt vergroten als bedrijf of beïnvloeder, moet u veel inhoud maken en plaatsen. Dit is waar een tool voor het beheer van sociale media zoals Hootsuite komt binnen. Maar er zijn geweldig Hootsuite alternatieven ⇣ buiten.

Vanaf $ 24 per maand

Gratis proefperiode van 30 dagen - geen creditcardgegevens vereist

Bezoek Sendible

Op welk platform je ook wilt groeien, het belangrijkste is dat je regelmatig nieuwe inhoud plaatst om je volgers betrokken te houden. Hoewel het maken van inhoud iets is dat u niet kunt automatiseren, kunt u het plaatsen op sociale media eenvoudig automatiseren met tools zoals Hootsuite.

Beste alternatieven voor Hootsuite in 2023:

 • Beste overall: Verzendbaar ⇣ is naar mijn mening de beste alles-in-één tool voor het beheer van sociale media, voor het plannen en beheren van inhoud voor al uw sociale media-accounts.
 • Runner-up, beste overall: SocialPilot ⇣ komen niet met een gratis abonnement, maar het heeft een goedkoper premium-abonnement dat maximaal vijf sociale media-accounts verbindt. Ik ben ook dol op de mogelijkheden van SocialPilot om inhoud te beheren.
 • Beste gratis alternatief voor Hootsuite: Buffer ⇣ is de beste gratis beheersite voor sociale media zoals Hootsuite die er is, met het gratis abonnement kun je maximaal drie van, elke combinatie van, Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn verbinden.

Bezoek Sendible

Beste alternatieven voor Hootsuite in 2023

Hier zijn de beste alternatieven voor het beheer van sociale media voor Hootsuite voor het maken, plannen en plaatsen van sociale media-inhoud - op de automatische piloot! Wat uw reden ook is, hier zijn enkele van de: beste Hootsuite-alternatieven u kunt op internet vinden:

1. Sendible

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (1)
 • Plannen vanaf $ 29 / maand of $ 24 / maand, wanneer jaarlijks gefactureerd (gratis proefperiode van 30)
 • Website: https://www.sendible.com/

Sendible is een tool voor het beheer van sociale media die door meer dan 10,000 bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt. Het ondersteunt het plannen van berichten voor Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en vele andere sociale mediasites. Het biedt ook aan om te plannen berichten op bloggen platforms inclusief WordPress, Medium, Blogger en Tumblr.

Met Sendible krijgt u toegang tot functies zoals ingebouwde analyse voor alle ondersteunde platforms voor sociale media en automatische recycling van groenblijvende inhoud. Met Sendible kunt u eenvoudig uw aanwezigheid op sociale media automatiseren.

Met Sendible kunt u uw maken en beheren inhoud promotie kalender voor alle sociale media en blogplatforms op één plek. Je kunt berichten gemakkelijk maanden van tevoren plannen.

Verzendbare plannen:
Sendible biedt een 30-daagse gratis proefperiode waarvoor u zich kunt aanmelden zonder uw creditcardgegevens in te voeren. Bij hun startersplan krijgt u onbeperkte planning voor maximaal 12-services (sociale media-accounts) voor slechts $ 29 per maand.

Waarom Sendible een goed alternatief is voor Hootsuite:
Hootsuite staat alleen verbinding toe met 10 sociale media-accounts op hun startplan dat $ 29 per maand kost; Sendible, daarentegen, staat tot 12 sociale media-accounts toe.

2. AgoraPulse

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (2)
 • Plannen vanaf $ 99 / maand of $ 89 / maand, wanneer jaarlijks gefactureerd (gratis proefperiode van 28)
 • Website: https://agorapulse.com/

AgoraPulse wordt gebruikt door meer dan 17,000 social media marketeers over de hele wereld. Het is een tool voor het beheer van sociale media die is gebouwd voor serieuze bedrijfseigenaren en bureaus die tientallen klanten behandelen.

Het maakt het niet alleen gemakkelijk om inhoud plannen voor sociale mediaplatforms, maar het helpt u ook beheren en reageren op reacties via een eenvoudige inbox waartoe al uw teamgenoten toegang hebben.

Het beste deel over AgoraPulse is dat het een biedt ingebouwde CRM om u te helpen bij het beheren van al uw klanten op sociale mediaplatforms. U kunt uw Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, en LinkedIn-accounts met AgoraPulse vanaf één dashboard.

Hoewel AgoraPulse tientallen geweldige functies biedt die de manier waarop je sociale media beheert, kunnen veranderen, raad ik deze tool niet aan als je net begint, omdat het een beetje duur kan zijn voor beginners.

AgoraPulse plannen:
De plannen van AgoraPulse beginnen bij $ 99 per maand en maken het mogelijk verbinding te maken met 10 sociale media-accounts met maximaal 2 gebruikersaccounts (voor beheer).

Waarom AgoraPulse een goed alternatief is voor Hootsuite:
AgoraPulse is meer geschikt voor bedrijven met veel klanten. Het biedt een eenvoudige CRM die u kunt gebruiken om uw klanten te beheren en te volgen op ondersteunde platforms voor sociale media.

3. Sprout Social

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (3)
 • Plannen vanaf $ 99 / maand (gratis proefperiode van 30-dag)
 • Website: https://sproutsocial.com/

Sprout Social wordt gebruikt door enkele grote spelers in online marketing zoals Glassdoor, Grubhub en Vice. Het biedt een eenvoudige manier om uw aanwezigheid op sociale media op verschillende platforms te beheren en regelmatige inhoud te plannen.

Het geeft je de tools die je nodig hebt om een ​​promotieschema voor content op sociale media te maken en te beheren. Met Sprout Social kunt u dat ook sociale media volgen voor zoekwoorden, profielen en locaties.

Het geeft je ook de mogelijkheid om reacties beheren vanuit al uw sociale mediaprofielen, rechtstreeks vanuit een inbox waar al uw team toegang toe heeft. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om op reacties te reageren en op de hoogte te blijven van waar je volgers over praten.

Net als AgoraPulse is Sprout Social niet geschikt voor beginners of bedrijven die net beginnen met social media marketing. De kosten van het startersplan van Sprout Social $ 99 per maand per gebruiker en staat alleen het beheer van 5-profielen toe. Maar Sprout Social is ongelooflijk behulpzaam als je veel volgers hebt op sociale media.

Sprout Social plannen:
Met het startersplan van Sprout Social kunnen maximaal 5 sociale-mediaprofielen worden beheerd en dit kost $ 99 per gebruiker per maand.

Waarom Sprout Social een goed alternatief is voor Hootsuite:
Sprout Social is gebouwd voor teams die duizenden volgers willen beheren vanuit een enkele inbox. Sprout Social biedt veel betere CRM- en klantbeheerfunctionaliteit dan Hootsuite.

4. SocialPilot

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (4)
 • Plannen van $ 30 / maand of $ 25 / maand wanneer jaarlijks gefactureerd (gratis proefperiode van 14)
 • Website: https://socialpilot.co/

SocialPilot is een alles-in-één social media marketing management tool dat wordt gebruikt door marketinggoeroe Neil Patel. Hiermee kunt u berichten plannen voor alle belangrijke sociale platforms zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en dergelijke.

Hiermee kunt u ook plannen visueel plannen met behulp van een kalenderweergave. In tegenstelling tot andere tools op deze lijst, SocialPilot is gebouwd voor kleine bedrijven, bloggers, en degenen die net beginnen. Hun startersplan biedt aan om verbinding te maken met 25-profielen, 3-gebruikersaccounts en onbeperkte planning voor slechts $ 30 per maand.

SocialPilot-plannen:
Met het startersplan van SocialPilot kunt u berichten voor maximaal 25 profielen beheren en plannen voor slechts $ 30 per maand of $ 25 per maand als u jaarlijks betaalt.

Waarom SocialPilot een goed alternatief is voor Hootsuite:
SocialPilot is maar liefst drie keer goedkoper dan Hootsuite, omdat hiermee 25-profielen voor sociale media en drie gebruikersaccounts voor slechts $ 30 per maand kunnen worden aangesloten, terwijl Hootsuite alleen 10-profielen en één gebruikersaccount voor $ 29 per maand toestaat.

5. eClincher

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (5)
 • Plannen vanaf $ 59 / maand en 15% korting indien jaarlijks gefactureerd (gratis proefperiode van 14)
 • Website: https://eclincher.com/

eClincher is een krachtige planningstool voor sociale media die werkt met Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en andere belangrijke sociale media. Het wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om uw aanwezigheid op sociale media te beheren en te laten groeien.

U krijgt een inhoudsagenda aan geplande berichten weken of maanden van tevoren. Je krijgt ook een sociale inbox om alle opmerkingen en gesprekken met uw klanten en volgers op één plek te beheren.

Een ding dat ik niet leuk vind aan deze tool, is dat je je moet abonneren op een add-on die $ 50 per maand per profiel kost als je Twitter CRM-functies wilt. Sommige andere tools op deze lijst bieden het gratis aan.

eClincher is van plan:
Met het basisplan van eClincher kunnen maximaal 10 profielen worden verbonden en kunt u onbeperkt berichten plannen voor slechts $ 59 per maand.

Waarom eClincher een goed alternatief is voor Hootsuite:
eClincher is een geavanceerd hulpmiddel voor het beheer van sociale media gemaakt voor gevorderde gebruikers. Als u meer inzichten en geavanceerde functies wilt, is eClincher een geweldige keuze.

6. Buffer

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (6)
 • Gratis (beperkt) abonnement en premium-abonnementen vanaf $ 15 / maand (gratis proefperiode van 14)
 • Website: https://buffer.com/

Buffer is een van de oudste en populairste planningstools voor sociale media. Ze bestaan ​​al heel lang en bieden tientallen functies om te vereenvoudigen planning van sociale media en creatie van inhoud.

Als je net begint, Ik raad ten zeerste aan om met Buffer te gaan zoals hun plannen zijn zeer betaalbaar en de tool is een van de gemakkelijkste om te leren / gebruiken.

Naast het plannen van sociale media, krijg je ook toegang tot de buffer browserextensie waarmee u een bericht op sociale media kunt plannen zonder de pagina die u aan het lezen bent te verlaten.

Als u bijvoorbeeld een interessant . wilt tweeten? artikel dat je aan het lezen bent, kunt u een tweet plannen met slechts een klik op het pictogram van de Buffer-browserextensie.

Een ding dat ik niet leuk vind aan Buffer, is dat het alleen het mogelijk maakt om maximaal 100 berichten tegelijk te plannen in het startersplan. Met de meeste andere tools op deze lijst kunt u een onbeperkt aantal berichten tegelijk plannen.

Bufferplannen:
Met het startersplan van Buffer kunt u 100 berichten tegelijk plannen voor maximaal 8 sociale-mediaprofielen voor slechts $ 15 per maand.

Waarom Buffer een goed alternatief is voor Hootsuite:
Als je net begint, is Buffer een veel beter alternatief voor Hootsuite omdat je voor $ 15 per maand maximaal 100-berichten kunt plannen voor maximaal 8 sociale-mediaprofielen.

7. Sociaal rapport

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (7)
 • Plannen vanaf $ 49 / maand (gratis proefperiode van 30-dag)
 • Website: https://www.socialreport.com/

Sociaal rapport is een eenvoudig hulpmiddel voor sociale media en engagementbeheer dat duizenden bedrijven over de hele wereld telt. Hiermee kunt u berichten plannen voor alle belangrijke sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Sociaal rapport geeft u en uw team ook de mogelijkheid om beheer al uw gesprekken (opmerkingen en berichten) met uw volgers op één plek. Het biedt ook tientallen statistieken en analysefuncties om u een idee te geven van hoe uw inhoud presteert op sociale mediasites.

Sociaal rapport plannen:
Kosten van het startersplan van Social Report $ 49 per maand en maakt het mogelijk om onbeperkte berichten te plannen voor maximaal 25-profielen.

Waarom Social Report een goed alternatief is voor Hootsuite:
Social Report biedt veel geavanceerde analyse- en beheerfuncties die Hootsuite mist. Het geeft je ook de mogelijkheid om profielen te scheiden op basis van projectnaamruimten.

Wat is Hootsuite?

Beste Hootsuite-alternatieven (2023) voor beter beheer van sociale media (8)

Hootsuite kunt u beheer al uw sociale media profielen vanaf één dashboard. Maar dat is niet het beste. De beste deel over het gebruik van Hootsuite is dat het je toestaat om maak een contentpromotiekalender.

In plaats van elke dag nieuwe inhoud te maken en te plaatsen, maakt u van tevoren veel inhoud en automatiseer de plaatsing met Hootsuite.

Berichten op sociale media plannen is slechts een deel van wat Hootsuite te bieden heeft. Hiermee kunt u ook automatiseer reposting voor inhoud. Zonder een tool als Hootsuite weet u niet hoe uw sociale media-berichten presteren.
Hootsuite biedt een dashboard waar u kunt controleren hoe uw inhoud presteert op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Hootsuite functies en plannen

Hootsuite is meer dan alleen een planningstool voor sociale media. Hiermee kunt u beheer al uw social media-profielen vanuit één dashboard en biedt een overzicht van de prestaties van uw bedrijf social media.

Hootsuite maakt beheer mogelijk 35 sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest en nog veel meer. Hiermee kunt u onbeperkt berichten plannen op al deze platforms. Het biedt ook hulpprogramma's voor het beheren van inhoud om u te helpen meer inhoud in minder tijd te maken.

Met het startersplan van Hootsuite kunt u maximaal 10 sociale-mediaprofielen beheren. Het startersplan wordt aangeboden op $ 29 per maand wanneer jaarlijks betaald.

Voors en tegens van Hootsuite

Hootsuite kan u helpen automatiseer uw social media management en bespaar je elke maand uren die je kunt besteden aan het maken van meer inhoud. Het biedt ook analyses voor al uw sociale media-accounts waarmee je in vogelvlucht kunt zien hoe je posts op sociale media presteren en waar je het beter zou kunnen doen.

Als u een bedrijf runt, kan Hootsuite u veel problemen besparen en contentmarketing nog effectiever voor u maken doordat u plan uw inhoudspromotie.
Hootsuite biedt honderden functies en kan een drastische verbetering zijn in hoe u uw aanwezigheid op sociale media beheert.

Maar tegelijkertijd wel kan een beetje duur zijn als je net begint. Het is gemaakt voor bedrijven en niet voor individuen of beïnvloeders die net beginnen.

Hootsuite alternatieven: Samenvatting

Dus wat zijn de beste sites van concurrenten zoals Hootsuite?

Als je net begint en geld wilt besparen, raad ik aan om met beide te gaan Buffer of SocialPilot. Buffer staat het plannen van 100-berichten toe voor maximaal 8-profielen voor slechts $ 15 per maand.

SocialPilot, aan de andere kant, kost $ 30 per maand en maakt het mogelijk 25-profielen te beheren en kunt u een onbeperkt aantal berichten plannen. Als u bent vastgebonden voor contant geld, dan is Buffer de beste optie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated: 02/01/2023

Views: 5991

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.