Cum se efectuează aruncări cu minge curbată și cum se câștigă bonusuri în Pokémon GO? (2023)

Învață trucurile pentru a efectua aruncări curbe și pentru a câștiga bonusuri în Pokémon GO. Dacă doriți să profitați la maximum de experiența dvs. de joc Pokémon GO, atunci primul lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți sunt tehnicile de aruncare cu precizie a mingilor curbe. Aceste bonusuri vă permit să câștigați premii pentru a menține controlul atunci când aruncați Poké Ball și pentru a vă îmbunătăți statisticile în joc. Iată un ghid pentru a realiza aceste aruncări cu succes și a obține recompense mai mari de la Pokémon GO.

1. Ce este o aruncare Curveball?

El Aruncare Curveball este o tehnică de baseball folosită pe scară largă de către ulciorii din ligii majore. Este un teren în care aruncătorul forțează mingea să iasă din mână printr-o rotire mare care face ca mingea să se deplaseze lent spre receptor. Acest lucru îl încurcă pe batător, împiedicându-l uneori să lovească mingea cu precizie și rapiditate. Acest lucru poate duce la un joc bun pentru pitcher și pentru apărare.

Când aruncați o minge curbă, sunt mulți factori de luat în considerare. Poziția ulciorului, alinierea degetelor și utilizarea corpului sunt părți cruciale ale unui lansare de succes.. Poziția ulciorului trebuie să fie confortabilă, dar fermă, cu umerii ușor înapoi și cu capul înainte. Degetele ar trebui apoi să fie ușor distanțate, de obicei câțiva centimetri, pentru a crea rezistență la aer. Lanțul trebuie, de asemenea, să-și folosească trunchiul pentru a arunca mingea în loc de doar brațele.

Odata ce poziția și degetele sunt aliniate, aruncătorul trebuie să-și îndoaie cotul stâng la un unghi de 90 de grade și să-și răsucească încheietura pentru a prinde mingea cu degetele. Acest lucru va crea o rezistență bună pentru o mișcare constantă a mingii. Mingea trebuie să părăsească mâna aruncătorului cu degetul mare îndreptat în jos și restul degetelor îndreptate spre tavan. De aici, aruncătorul mută mingea spre platoul receptorului încet pentru a obține cât mai mult efect de curbe.

2. Cum să joci o aruncare Curveball în Pokémon GO?

fă-ți obiectivul. Pentru a arunca mingea curbă în Pokémon GO, trebuie mai întâi să faci o țintă pentru lovitura ta. Aceasta înseamnă că ar trebui să te uiți la ecran pentru un Pokemon pe care vrei să-l prinzi, asigurându-te că este centrat pe ecran pentru cel mai bun rezultat. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți urmări tutorialul video Pokémon GO despre Aruncarea mingii curbe.

Selectați bila curbă. Odată ce ți-ai selectat ținta, reține că Curveball din Pokémon GO va îmbunătăți șansa de succes a aruncării. Pentru a selecta mingea curba, accesați secțiunea de profiluri din aplicația Pokémon GO, atingeți pictograma mingii curbe și aceasta va activa mingea curba pe care o puteți folosi la aruncări.

Legate de Cum să joci Jungle Lol

începe lansarea.Acum că ți-ai făcut ținta și ai selectat curba, este timpul să începi lansarea. Mai întâi, mențineți presiunea pe ecran în timp ce rostogoliți bila curbă într-o mișcare circulară. Acest lucru va da curbei tale o traiectorie circulară. După ce îi faceți o mișcare circulară, eliberați presiunea pentru a lansa mingea curbă direct către ținta dvs. Dacă ai făcut totul bine, îți vei fi prins cu succes ținta. Acum nu mai rămâne decât să ieși și să continui aventura Pokémon GO.

3. Cum să setați un record de aruncare a bilei curbe în Pokémon GO?

Pentru a stabili un record de aruncări curbe în Pokémon GO, trebuie să luați în considerare o serie de factori. Creșteți-vă șansele de reușită având un control ridicat al aruncării, distanței maxime, distanței instantanee și modului în care sunt folosite driblingurile. Mai jos, veți găsi recomandări care vă vor ajuta în sarcină:

  • Nivel de control: Definiți un nivel sănătos de control înainte de a vă lansa fiecare minge. Îmbunătățirea nivelului de control necesită consecvență și practică.
  • Distanta maxima: Luați în considerare distanța maximă atât pentru mișcările dvs., cât și pentru fotografie. Dacă un Pokémon se îndepărtează prea mult, folosește un Bounce pentru a-l apropia pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.
  • Viteza de aruncare: Dacă vrei să-ți îmbunătățești distanța instantanee, urmărește să arunci cu viteză și determinare. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți la cea mai mare distanță în cel mai scurt timp posibil.
  • Utilizarea bărcilor: Folosirea Bărcilor pe personaje mici vă va ajuta să creșteți distanța, în timp ce Bărcile pe personajele mari vă va ajuta să creșteți atât distanța, cât și nivelul de control.

Odată ce ați înțeles aceste elemente de bază, începeți să exersați. Utilizați sfaturile de mai sus pentru a vă ajuta să stăpâniți tehnica mai rapid. De asemenea, încercați să măsurați distanța de la un punct fix, astfel încât să puteți compara rezultatele de la o zi la alta. Amintiți-vă că exersarea cu perseverență și determinare este cheia obținerii unor rezultate bune.

4. Care sunt beneficiile efectuării unei aruncări curbe în Pokémon GO?

Lansare precisă a mingii: Una dintre cele mai populare strategii din Pokémon Go pentru a prinde Pokémon este să arunci cu precizie o minge curbă. Această tehnică poate fi stăpânită cu suficientă practică și oferă multe avantaje, cum ar fi daune crescute aduse Pokemonului și o șansă mai mare de a fi prins. Un teren corect începe cu o tactică de lovitură moale, care necesită timp pentru a direcționa mingea cu atenție. Ar trebui să încercați să mențineți partea de sus cu fața către Pokemon. Apoi, când este lansat, se mișcă la dreapta în același timp în care dispozitivul este scuturat.

Mărește șansa de captură: Odată cu lansarea Curveball, crește și șansa de a prinde Pokémonul. Acest lucru se datorează în principal efectelor de stare create de distribuție, cum ar fi daunele descrise mai sus. Daunele inițiale vor crește șansa de capturare, iar efectele daunelor vor continua pe parcursul primelor două runde de luptă. Aceasta înseamnă că utilizatorul nu va trebui să-și facă griji atât de mult cu privire la atacurile Pokémonului în timpul capturii, ceea ce crește rata de succes.

Legate de Cum să alergi în Destiny?

Salvați puncte de putere: Curveballs ajută, de asemenea, la salvarea punctelor de putere atunci când prindeți Pokémon. Acest lucru poate avea un impact mare asupra cantității de timp și resurse petrecute vânând, deoarece utilizatorii nu vor avea nevoie de atâta discreție atunci când își folosesc atacurile speciale. Acest lucru va economisi mult timp pentru utilizator, în special pentru cei mai experimentați.

5. Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de aruncare în Pokémon GO?

Antrenament pe câmpul de luptă: Cel mai simplu mod de a vă îmbunătăți capacitatea de aruncare în Pokémon GO este să exersați. Apropie-te de câmpurile de luptă antrenându-te cu Pokémon-ul tău acolo. În timpul acestui antrenament, te vei familiariza cu controlul aruncării Poké Ball-ului și cu cea mai precisă aruncare și momentul potrivit de care ai nevoie pentru a prinde Pokémon. Nu există o modalitate mai bună de a te pregăti pentru următoarea ta luptă decât să ieși și să-ți antrenezi abilitățile de aruncare Poké Ball pe câmpurile de luptă.

Utilizați o varietate de seruri de rezistență PC: Stamina Serum este un instrument foarte util pentru a vă îmbunătăți capacitatea de aruncare. Acest lucru vă va crește rezistența pentru a arunca o Poké Ball mai precis. Endurance Whey îți mărește rezistența în timp ce te antrenezi, ceea ce înseamnă că te poți antrena mai mult fără să obosești, permițându-ți să exersezi. În plus, serul vă oferă o mare varietate de instrumente pentru a vă îmbunătăți capacitatea de aruncare.

Folosiți tutoriale și instrucțiuni online: Dacă doriți să vă îmbunătățiți capacitatea de aruncare în Pokémon GO, există diverse tutoriale și sfaturi online pe care le puteți urma. Acestea vă pot învăța cum să vă îmbunătățiți tehnica de aruncare și tot ce trebuie să știți pentru a vă îmbunătăți. De asemenea, puteți căuta tutoriale de la alți jucători despre cum să vă îmbunătățiți abilitățile de aruncare Poké Ball, precum și sfaturi și trucuri de antrenament. Aceste instrucțiuni sunt utile atunci când învățați cum să utilizați diferitele comenzi din joc și alegeți mișcările corecte pentru a lansa Poké Balls în mod eficient.

6. Ce bonusuri poți câștiga aruncând o minge curbă în Pokémon GO?

Obțineți bonusuri la aruncarea Vestas cu Curveball Este o sarcină solicitantă pentru mulți oameni care joacă Pokémon GO. Din fericire, există modalități simple de a obține aceste bonusuri. Iată câteva dintre cele mai eficiente metode de a obține aceste bonusuri mari pas cu pas:

  • 1. Exersează-ți abilitățile cu Curve Ball: Pentru a primi bonusurile, va trebui mai întâi să vă îmbunătățiți capacitatea de a arunca Curveball. Această tehnică permite jucătorilor să atingă ținte situate puțin mai departe, ceea ce este de mare ajutor în luptele în sală. Pentru a o practica, te poți antrena cu diferiți antrenori care te vor învăța cum să arunci iarba curbată.
  • 2. Căutați recompense speciale în pescuit: Când folosiți Curveball pentru a pescui, veți avea ocazia să găsiți trei tipuri de recompense: cu una, veți avea un bonus bonus simplu; la a doua încercare, vei primi un bonus dublu; și în sfârșit, a treia recompensă este extrem de rară și oferă un bonus similar bonusului dublu, dar cu care poți dubla valoarea bonusului pe care îl obții.
  • 3. Profită de alte evenimente speciale: În lunile fierbinți, echipa de la Niantic, creatorii Pokémon GO, anunță în mod regulat evenimente speciale cu Curve Ball. Aceste evenimente oferă de obicei bonusuri suplimentare pentru cei cărora le place să lanseze acest instrument. Aceste bonusuri sunt semnificativ mai mari decât bonusurile normale și jucătorii ar trebui să profite de ele.
Legate de Care este Twitch-ul lui James Rodríguez?

În concluzie, obținerea de bonusuri de aruncare Curveball în Pokémon GO este o sarcină care necesită bune practici și cunoștințe. Cu toate acestea, dacă urmați pașii descriși mai sus, vă va fi mult mai ușor să obțineți bonusurile de la Curveball Throwing Vestas. Asigurați-vă că profitați de a doua recompensă și de evenimentele speciale!

7. Cum să-ți maximizezi bonusurile de aruncare cu bile curbe în Pokémon GO?

Ați stat vreodată în fața unui Pidgey și ați fost confuz despre cum să aruncați cu precizie mingea curbă? Iată câteva instrumente și sfaturi pe care le puteți urma maximizează-ți bonusurile când executați pitch-ul perfect.

În primul rând, obiectivul este doar de a introduce pokemonul în interiorul mingii pentru a obține bonusul. Aceasta înseamnă că cel mai bine este să loviți cât mai multe aruncări curbate reușite. Pentru a ajuta la realizarea acestui lucru, există câteva instrumente online pentru a practica aruncarea curbă. Pokemon Go Hoop este un astfel de site. Puteți arunca Poké Balls și urmați o serie de exerciții pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Există, de asemenea, diverse tutoriale și sfaturi online disponibile. Urmărește tutoriale YouTube despre cum să obții cea mai bună înclinare curbă, precum și joacă jocuri de îndemânare pentru a-ți îmbunătăți abilitățile pentru această abilitate. Odată ce ai conceptul, exersează aruncarea folosind mișcări lente și previzibile pentru mai mult succes cu aruncarea.

Curveball terenurile sunt una dintre cele mai greu de stăpânit în popularul joc Pokémon Go. Asta nu înseamnă că nu sunt importante. Îmbunătățindu-și priceperea cu curveball, jucătorii vor vedea o îmbunătățire semnificativă a rezultatelor la sack și la sack. Bonusurile adăugate pentru terenurile curbe sunt o modalitate excelentă de a motiva jucătorii să-și perfecționeze abilitățile. Orice îi determină pe jucători să obțină rezultate mai bune în aventurile lor Pokémon Go sunt obiective realizabile cu multă muncă. Jucătorii vor arăta agilitate acolo unde este nevoie și vor dobândi dexteritatea necesară pentru a stăpâni lumea Pokémon Go.


Cum să știi cine deține un număr de cont bancar?
Ce înseamnă să vezi un fluture după culoare?
Cum să faci un legământ cu Dumnezeu?
Cum știu care este locația mea?
Cum să faci o pălărie nebună?
Ce este căldura latentă?
Cum să știi unde este partenerul tău?
Filosofia modernă
Numerele întregi raționale - iraționale și reale
A treia lege a lui Newton
Cod QR Linkphone în Windows 10
Alternative la Chatroulette
Cum să știi dacă este aur?
Cum să faci un suciuc?

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 19/01/2023

Views: 6310

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.